Funderar på att anlita städhjälp

Jag har ett bra tag funderat på att ta in städhjälp. Det genom hemstädning Lund. Just att anlita hemstädning är ju allt fler som gör. Tycker att var och varannan jag pratar med har en städfirma som kommer hem till dem och städar varje vecka eller varannan. Så känner att kan dom så kan jag. Det är ju rätt skönt att få hjälp med städningen. Det är ju så trist att göra själv. Sen är det inte ovanligt heller att man sparar det mesta till helgen. Det gör att man får städa flera timmar om man har otur. På helgen vill man ju ägna sig åt annat, än att vara hemma och städa liksom.

Värt att ha städfirma

Överlag tycker jag att det är värt med städfirma, dels för hemstädning Lund men även om man ska flytta och behöver flyttstädning. Även företag kan ha nytta av städföretag. Grejen är ju att de inte heller behöver bli så dyrt. Dels kostar det inte så mycket i sig, sedan så har man även RUT-avdraget man kan göra, som är för hushållsnära tjänster. Det går att läsa mer om på Skatteverkets sida, samt att städföretagen även de kan berätta mer. 

Så ja, jag ska nog ta hem en städfirma för en första provstädning så att säga, för att se vad jag tycker och om jag är nöjd med det. Då ska jag i såfall satsa på ett så kallat städabonnemang.

26 Oct 2020