Var köper du dina glasögon?

Jag har inte alltid haft glasögon, det kom när jag blev "lagom gammal" som min far alltid brukade säga istället för medelålders eller gammal. Det började med att jag kände att jag fick huvudvärk lite oftare än förut och jag fick svårt att fokusera på små detaljer när jag gjorde scrapbooking. En synundersökning bokades och det konstaterades att jag behövde glasögon. Nu är jag van vid dem, men det tog ett tag. 

Idag fick jag frågan av en vän var jag köper mina glasögon någonstans. Jag blev lite ställd och svarade lite så där långsamt "i glasögonaffären?" med en viss tveksamhet i rösten. 

Fick ett bra tips

Kompisen skrattade eftersom jag tydligen såg lite rolig ut när jag svarade. Han berättade att han köpte sina glasögon på nätet. Sidan han brukar använda sig av heter Extraoptical.se och de har glasögon till alla åldrar, och för alla sorters synfel. De är väldigt billiga också såg jag när han visade sajten för mig. Inte heller är det dålig kvalitet, tvärtom. De har massor av märkesbågar av olika slag. Alla med hög kvalitet och låga priser. Så nu kommer jag nog köpa därifrån nästa gång jag byter. Eller så köper jag linser. Har ännu inte riktigt känt att jag vill ha det, men det finns ju dagar då man helst vill slippa brillorna på näsan. Det bästa av allt - Extraoptical är billiga även med linserna. 

25 Sep 2019